0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Final-Novak Djokovic (SRB) v Andrey Rublev (RUS) Beograd, 24.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

RUBLJOV OSVOJIO TROFEJ, PA SE OBRATIO NA SRPSKOM: ‘Beograd je kao Moskva, voleo bih da budem kao Novak’

Objavljeno: 24.04.22 u 17:25

Mladi ruski teniser, šampion je šestog izdanja Srbija opena.

Andrej Rubljov je u velikom finalu pred bunim tribinama terena na Dorćolu savladao Novaka Đokovića u tri seta.

Trenutno osmi igrač planete je tako postao peti šampion ovog turnira iz kategorije 250, a nakon pobede u finalu je istakao da se nada da će i sledeće godine braniti trofej na ovom mestu.

– Sraćan Uskrs, Hristos voskrese, poručio je Rus na srpskom jeziku, a potom nastavio:

– Ne znam šta da kažem, osim da si najbolji u istoriji. Voleo bih i ja da budem sa takvim uspesima. Bila je velika čast deliti teren sa tobom. Nadam se da ćemo igrati još mnogo godina i da je pred nama mnogo bitaka. Hvala i tebi Đorđe, sve je bilo na visokom nivou. Osećam se sjajno ovde. Upoznao sam mnogo ljudi, stekao brojne prijatelje. Podseća me Beograd na Moskvu, deluje mi kao mala Moskva! Zaista sam uživao, osvojiti ovde titulu je dvostruko sjajno. Hvala vam svima što ste došli i podržali sve igrače cele nedelje. Videti pune tribine mnogo nam znači. Nadam se da se vidimo i sledće godine, poručio je pobedik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter