0
Evropske lige

FOTO: Premier League/Twitter

PREMIJER LIGA: Pulišić je heroj Čelsija, Klop uspeo da pomeri ‘parkiran autobus’ ispred Evertonovog gola! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.22 u 20:22

U okviru 34. kola Premijer lige fudbaleri Čelsija pobedili su Vest Hem na svom stadionu minimalnim rezultatom – 1:0.

U prvom poluvremenu nije bilo većih uzbuđenja, obe ekipe su delovale ‘uspavano’ i apsolutno nisu uspele da opravdaju očekivanja navijača, koji su verovali da će im igrači na terenu prirediti pravi spektakl.

‘Mirno’ je bilo sve do 70. minuta, kada je viđena prva ozbiljnija šansa na meču. Tada je Andrij Jermolenko sjajno šutirao, a golman Čelsija je fenomenalnom intervencijom sačuvao svoju mrežu. Pet minuta kasnije, domaći su imali sjajnu priliku preko Vernera, međutim njegov udarac je zaustavio Fabianski.

U 85. minutu defanzivac Vest Hema Krejg Douson skrivio je penal i tom prilikom dobio crveni karton. Odgovornost na sebe je preuzeo Žoržinjo ali sa ‘bele tačke’ nije bio precizan, ipak na njegovu sreću pet minuta kasnije Pulišić je postigao podenosni gol za svoj tim.


Barnli je takođe na svom stadionu slavio protiv Vulverhemptona – 1:0. Videla se jasna želja kod domaćih fudbalera, igrali su agresivno od samog starta meča i to im se i isplatilo.

Jedini gol na meču viđen je u 62. minutu kada je Vou Veghorst asistirao je Mateju Vidri koji u toj prilici nije imao većih problema.

Fudbaleri Liverpula slavili su pred svojim navijačima protiv Evertona sa 2:0. Posle nešto mirnijeg prvog poluvremena, u drugih 45 minuta je bilo mnogo više uzbuđenja.

Everton je vrlo defanzivno ušao u ovaj meč, međutim četa Jirgena Klopa je uspela da probije tvrd bedem oko protivničkog gola i nastavi pohod ka šampionskoj tituli. Protivničku mrežu načeo je Robertson u 62. minutu, da bi sve bilo rešeno u 85. minutu, kada se u strelce upisao i Oriđi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter