0
ATP

(191009) -- SHANGHAI, Oct. 9, 2019 (Xinhua) -- Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during the men's singles second round match between Stefanos Tsitsipas of Greece and Felix Auger-Aliassime of Canada at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 9, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

‘TREBA DA DOBIJEŠ OTKAZ’: Cicpas ređao skandale – publika žestoko bila protiv Grka, on napao sudiju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.22 u 10:48

Grčki teniser je izgubio živce.

Duel Stefanosa Cicipasa i Karlosa Alkarasa na turniru u Barselone podigao je dosta prašine, zbog ponašanja koje nije bilo baš sportsko, kada je u pitanju ovaj prvi.

Španac je došao do pobede u tri seta i tako otišao u polufinale, dok je Cicipas krajem prvog seta protivnika gađao u telo, čime je navukao gnev publike.

(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

Potom je u trećem setu tražio, kao po tradiciji, da ode u toalet, ali je to uradio kad nije bilo vreme za nešto tako. Sve se zbilo posle trećeg gema kod 3:0 za Alkarasa, pa ga je sudija kaznio.

Cicipasu je sudija oduzeo dva poena, jer je procenio da je zakasnio 25 sekundi koliko je predviđeno za servis, a kada mu je to obrazložio, Grk ga je podsetio na pauzu rivala između drugog i trećeg seta.

– Koliko je njemu bilo potrebno? Manje od tri minuta? Jeste li sigurni? Posle meča ćemo to proveriti, i ako grešite, treba da dobijete otkaz, rekao je Cicipas, a kada je izgubio još naredna dva poena i gem, ponovo se žalio kod sudije praveći se da nije znao da se krenulo sa 30:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter