0
Ostali sportovi

Srbija - Island, Serbia - Iceland Women's EHF EURO 2022 Qualifyers Zrenjanin, Srbija 23.4.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRPSKE RUKOMETAŠICE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Island rutiniran za plasman na EURO!

Objavljeno: 23.04.22 u 19:47

Velika pobeda!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedoila je selekciju Islanda u poslednjem kolu Zrenjaninu rezultatom  28:22 i tim trijumfom se plasirala se na Evropsko prvenstvo koje će od 4. do 20. novembra biti održano u zemljama regiona, račnije, Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Srbija – Island, Serbia – Iceland Women’s EHF EURO 2022 Qualifyers Zrenjanin, Srbija 23.4.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Srbija je u Kristalnoj dvorani upisala četvrtu pobdedu u kvalifikacionoj grupi 6 i sa reprezentacijom Švedske, koja se takođe iz ove grupe plasirala na EURO, obezbedila mesto na kontinentalnom šampionatu. Izabranice selektora Uroša Bregara su se u odlučujućem duelu revanširale za poraz u prvom meču 23:21 i ubedljivim trijumfom izborile mesto na završnom turniru.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter