0
AdmiralBet ABA Liga

foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RUTINSKA POBEDA CRVENO-BELIH: Zvezda se ‘osvetila’ Igokei za poraz u prvom delu sezone, Kalinić ponovo briljirao!

Objavljeno: 23.04.22 u 15:23

Crveno-beli se nisu mnogo mučili.

U odloženom meču 16. kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde su na domaćem terenu demolirali Igokeu ubedljivim rezultatom 85:66. U nešto ranijem terminu u hali ‘Aleksandar Nikolić’, tim sa Malog Kalemegdana je na najbolji mogući način završio ligaški deo.

Pred početak plej-ofa, četa Dejana Radonjića zauzima čelnu poziciju na tabeli sa skorom od 24 pobede i samo dva poraza.


Košarkašima Crvene zvezde danas je polazilo sve za rukom, pa nisu imali većih problema da stignu do novog trijumfa. Želeli su gosti da naprave iznenađenje u prestonici Srbije, ali ih je pre svega sjajna odbrana domaćih sprečila u tome.

Zvezda se na ovaj način revanširala ‘igosima’ za poraz u prvom delu sezone kada je rezultat bio 75:68 za tim iz Laktaša.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Nikola Kalinić koji je meč završio sa 16 poena, uz četiri skoka i tri asistencije. Pratio ga je Holins sa 13 poena, dok je Marko Simonović ubacio 11 poena. U gostujućem timu istakao se Antabija Voler sa 16 poena, Dešon Stivens je ubacio 13, a po 10 poena postigli su Dalibor Ilić, Nikola Tanasković i Džejms Robinson.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter