0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

REAL VERUJE U MODRIĆA: Hrvat dobija novi ugovor u kraljevskom klubu

Objavljeno: 23.04.22 u 12:23

Hrvatski fudbaler ostaje u španskoj prestonici!

Luka Modrić je godinama unazad bio jedan od najboljih i najvažnijih igrača u timu madridskog Reala, a tako će biti još najmanje godinu dana, pošto mu je klub ‘Bernabeua’ spremio novi ugovor.

Ovu vest plasirao je čuveni transfer-insajder Fabricio Romano, koji je istakao da nema sumnje da će se Real Madrid odlučiti na produžetak saradnje sa hrvatskim viceprvakom sveta iz 2018. godine.

– Novi ugovor će biti potpisan do juna 2023. godine. Nikada nije bilo problema. Samo je pitanje završnih sastanaka, papirologije i detalja koji se moraju srediti, objavio je Romano na društvenoj mreži Tviter.

Najbolji igrač sveta iz 2018. godine je u redove ovog kluba stigao pre decenije i od tada do danas je odigrao 429 utakmica za ‘kraljeviće’ u svim takmičenjima. Kao fudbaler Real Madrida je osvojio ukupno dve titule prvaka Španije i četiri Lige šampiona. Sa Kraljevskim klubom osvojio je dve titule Primere i četiri Lige šampiona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter