0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

NBA: Lud preokret Atlante! Bogdan ‘režirao’ veliku pobedu, Jang postigao ključne poene (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.22 u 08:24

Bogdan vratio Atlantu u igru!

Košarkaši Atlante uspeli su da vrate neizvesnost u plej-of seriju NBA lige i smanje na 2:1 u pobedama protiv Majamija. Hoksi su posle velikog preokreta savladali Hit sa 111:110 u trećoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije.

Odlučujući pogodak u ‘Stejt farm areni’ postigao je Trej Jang na pet i po sekundi do kraja, pošto je prethodno Bogdan Bogdanović uhvatio loptu pod obručem svoje ekipe. Plejmejker Hita je zatim pogodio težak flouter za veliko slavlje nakon takođe velikog preokreta od ‘minus 16’ poena u trećoj deonici.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je na parketu proveo skoro 32 minuta i za to vreme postigao 18 poena (7/17 iz igre, 4/9 trojke), uz osam skokova, šest asistencija, dve ukradene i po jednu blokadu i izgubljenu loptu. Jang je predvodio Hokse sa 24 poena, četiri uhvaćene lopte i osam uspešnih dodavanja.


(VIDEO:YouTube/nba screen)

U poraženom taboru, najbolji je bio Tajler Hiro sa 24 poena, četiri manje dodao je Džimi Batler, kojem je malo nedostajalo da kompletira tripl-dabl (10 skokova i osam asistencija).

Hoksi su nakon dva uvodna poraza u gostima smanjili na 2:1, a priliku da se u potpunosti vrate u život imaće u noći između nedelje i ponedeljka po srednjoevropskom vremenu, takođe pred svojom publikom.

U ostalim utakmicama Milvoki je ubedljivo savladao Čikago sa 111:81 i poveo 2:1, a isti rezultat je i u okršaju Finiksa i Nju Orleansa, nakon što su Sansi vratili ‘brejk’ – 114:111, te je i tamo 2:1.


(VIDEO:YouTube/Hooper Highlights)

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter