0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROVIĆ NE PRESTAJE DA REŠETA: Srbin stigao do 41. gola u Čempionšipu, magija se nastavlja! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.22 u 17:55

Mitrogol ne prestaje!

Fudbaleri Fulama su na gostujućem terenu remizirali su sa timom Bormuta rezultatom 1:1 i tako prvom pratiocu potvrdili da su zasluženo na krovu Čempionšipa ove sezone. Utakmica u suštini nije bila previše sadržajna, ogromna borba na sredini je obeležena velikom željom na obe strane, a jedini strelac za Fulam je bio ko drugi nego Aleksandar Mitrović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Jedini gol na meču je postignut u desetom minutu nastavka, kada je Hari Vilson ubacivao sa strane, a u kaznenom prostoru je Mitrogol bio daleko najsnalažljiviji i glavom zatresao mrežu Trešnjica, a ovo mu je ujedno 41. pogodak u sezoni čime samo povećava svoj rekord. Ipak, u osmom minutu nadoknade su sa bele tačke domaći stigli do boda.

Fulam je ovim održao vođstvo u odnosu na prvog pratioca, današnjeg rivala, pa tako u velikom stilu idu u Premijer ligu, dok Bormut sada zaostaje 9 bodova za timom sa Krejven Kotidža.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter