1
Fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Crvena Zvezda v OFK Beograd Proslava Titule prvaka Srbije Head coach Slavisa Stojanovic foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Dogovor samo što nije pao, na pomolu veliki povratak Slaviše Stojanovića!

Objavljeno: 23.04.22 u 14:20

Nekadašnji trener Crvene zvezde pred novim angažmanom.

Slaviša Stojanović ostavio je veliki trag u Ljutice Bogdana, pošto je uspeo da posle sedam godina na Marakanu vrati šampionsku titulu, što mu Delije nikada neće zaboraviti.

Osim Crvene zvezde, klub sa kojim je Slaviša osvajao trofeje jeste Domžale, a velike su šanse da iskusni strateg ponovo sedne na klupu pomenutog kluba.

Fudbal Jelen super league season 2013-2014
Crvena Zvezda v OFK Beograd
Proslava Titule prvaka Srbije
Head coach Slavisa Stojanovic (R) and Dragan Mrdja celebrate
Beograd, 05.25.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Naime, portal ‘ekipa24’ prenosi da je bivši trener Crvene zvezde u završnoj fazi pregovora sa čelnicima Domžalea. Domžale je nedavno izgubio u Kupu Slovenije od Brava rezultatom 3:2 iako je vodio sa 2:0, te je tada svima bilo jasno da klub mora da dobije novog stratega.

Pored Domžala i Crvene zvezde, Stojanović je takođe predvodio Celje, Livar, Lirs, Čangčun, Rigu, Levski, reprezentaciju Slovenije i reprezentaciju Letonije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter