0
Evropske lige

FOTO. Twitter/@FCBayern

BAJERN JE PROSTO PREJAK ZA BUNDESLIGU: Bavarci preslišali Milionere i overili novu titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.22 u 21:09

U Srbiji barem ima dva kluba.

Fudbaleri Bajerna su u Der Klasikeru savladali na svojoj Alijanc Areni ekipu Borusije iz Dortmunda rezultatom 3:1 i tako potvrdili da su apsolutni gospodari fudbala u Nemačkoj. Apsolutna inicijativa viđena je veći deo meča, Milioneri su povremeno pretili, ali znak pitanja iznad pobednika nije stajao ni jednog trenutka.

Bavarci su već nakon petnaest minuta igre poveli preko Serža Gnabrija, da bi mu petnaest minuta kasnije bio poništen drugi pogodak. Svega nekoliko minuta je prošlo dok Robert Levandovski nije regularno duplirao prednost. Gosti su smanjili rezultat na početku drugog dela preko Emrea Čana, ali deset minuta pre kraja Džamal Musiala rešava pitanje pobednika.

Bajern je ovim trijumfom potvrdio da je Bundesliga rezultatski jedna od najnezanimljivih liga Evrope, pa su osvojili svoju desetu vezani titulu, dok je Borusija utešno na drugoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter