0
Domaći fudbal

from left Strahinja Erakovic El Fardou Ben Nabouhane Aleksandar Dragovic Mirko Ivanic Filippo Falco Milan Rodic celebrate Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDI STIGLA PONUDA ZA KLJUČNOG IGRAČA: Sa Ostrva nude višemilionski iznos, crveno-beli očekuju osam cifara!

Objavljeno: 22.04.22 u 13:13

Štoper može mnogo da vredi!

Defanzivac Crvene zvezde, Strahinja Eraković, igra zaista fantastično u poslednje vreme, pa odatle je i očekivano da stižu ponude u Ljutice Bogdana. Najkonkretnija je, kako saznaje Mozzart Sport, za sada, od Hal Sitija, u iznosu od 4.000.000. koju su na Marakani glatko odbili.

Taj iznos bio bila isplaćen u dve rate, ali se iz uprave aktuelnog šampiona Srbije nisu mnogo dvoumili pre nego što se zahvalila učesniku Čempionšipa na ponudi, jer  smatraju da odbrambeni igrač rođen koji ove godine slavi 21. rođendan godine vredi daleko više. Prema procenama ljudi iz Zvezde – čak 10.000.000.

Inače, na klupi Hala sedi Šota Arveladze, koji se interesovao za Aleksandra Pešića ove zime, ali poslata ponuda nije zadovoljila predstavnike Karagurmuka, pa je Šilja ostao u Turskoj.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter