1
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER SMENIO TRENERA, BAJIĆ OSTAO BEZ POSLA: Klubu sa ‘Slane bare’ treba ‘šok terapija’!

Objavljeno: 22.04.22 u 09:00

Velike promene u Proleteru!

Ekipa novosadskog Proletera deluje jako loše u drugom delu sezone, a na poslednjih 10 utakmica upisali su svega četiri remija i čak šest poraza. To je bio razlog da dosadašnji trener Dušan Bajić dobije otkaz, a zajedno sa njim su klub napustili pomoćni trener Nemanja Miljanović i kondicioni trener Marko Kuridža. Definitivno se najviše pričalo i pisalo o Proleteru nakon što su u novembru uspeli da odigraju nerešeno sa Partizanom i to u Humskoj.

FOTO: FK Proleter

Proleter je pod dirigentskom palicom Dušana Bajića ostvario šest pobeda, šest remija i 13 poraza. Na 25 utakmica njegov tim je postigao 15 golova i primio 34.

Nikola Terzic (L) and Ognjen Mitrovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Proleter
Beograd, 07.11.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sezonu je na klupi Proletera počeo Branko Žigić ali je on nakon samo nekoliko kola sporazumno raskinuo ugovor sa timom. Očekuje se da danas bude imenovan novi šef stručnog štaba tima sa Slane Bare.

Superliga Srbije Cukaricki – Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Proleter vodi grčevitu borbu za opstanak i kako stvari sada stoje igraće baraž za opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter