0
Evroliga

FOTO: Twitter/@OlimpiaMI1936

MESINA SE POMIRIO SA SUDBINOM: Ova serija je gotova, igramo bez petorice u Turskoj!

Objavljeno: 22.04.22 u 14:46

Italijan nažalost nije imao sreće!

Košarkaši Olimpije iz Milana sinoć su savladali su Efes i tako izjednačili rezultat u seriji. Ipak, to je svojevrsna Pirova pobeda jer je Etore Mesina obelodanio da u Istanbulu neće dostupni biti Malkolm Dilejni, Serhio Rodriges i Nikolo Meli.

„Mogli ste da vidite i trenera Atamana kako se osmehuje, nije se čak ni iznervirao. On zna da je serija skoro pa gotova. Najverovatnije ćemo igrati bez četvorice ili petorice igrača na sledećoj utakmici. Sada želimo samo da uživamo u pobedi, a zatim da razmišljamo o sledećem meču“, rekao je Mesina posle utakmici i nastavio:

„Ova serija je gotova jer mi ne možemo da igramo bez Dilejnija, Rodrigesa i Melija. Treba nam čudo, to se ponekad dešava, ali realno oni su favoriti. Pripremićemo se i otići u Istanbul da damo sve od sebe, ali moramo da budemo realni. Mi se ne predajemo, ali ne želim da se momci opterete dodatnom odgovornošću“.

Šokiran je koliko nema sreće u ovoj seriji jedan od najboljih evropskih trenera svih vremena, ali je i ponosan na tim.

„Gubimo ljude zbog povreda na svaka dva minuta. Postaje smešno jer ne znam šta da kažem sada. Nikada nisam video takvu seriju povreda, ali su ostali uzdignute glave. Naravno, Ćaćo i Ševon su odigrali fantastično svih 40 minuta. Želim da se zahvalim i navijačima. Bili su sjajni. Napravili su odličnu atmosferu i pomogli nam da stignemo do pobede“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter