1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@Arsenal

BIVŠI FUDBALER ASTON VILE O LAKAZETU: Ne može vola da ubode, neka ide u Partizan!

Objavljeno: 22.04.22 u 12:42

Poručuje da neće igrati Ligu Šampiona sa Arsenalom!

Nekadašnji fudbaler Aston Vile Gabrijel Agbonlahor komentarisao je izjave Aleksandra Lakazeta o tome kako mu nedostaje igranje u elitnom evropskom takmičenju, te da razmatra ponude zainteresovanih klubova. Krilni napadač mu je na to odgovorio da treba da ide u neki klub poput Partizana da bi se našao na evropskoj najjačoj pozornici.

“Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može ‘vola da ubode’. Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom”izjavio je Agbonlahor.

Lakazet je ove sezone postigao samo četiri pogotka u Premijer ligi, pa je prirodno da obe strane ne budu zadovoljne međusobnim odnosom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter