0
Evropske lige

FOTO: Chelsea FC/Twitter

UDARNA VEST STIŽE IZ ENGLESKE: Ovo je ‘bomba nad bombama’, nećete verovati ko želi da kupi Čelsi! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.22 u 13:53

Navijači Čelsija u potpunom šoku.

Ovog četvrtka iz Engleske nam stiže neverovatna vest, a tiče se kupovine Čelsije. Čuvena teniserka Serena Vilijams i proslavljeni vozač Formule 1 Luis Hamilton, podržavaju kandidaturu Martina Brotona za kupovinu engleskog giganta koji je na prodaju.

Vlasnik Čelsija do skoro je bio Roman Abramovič koji je zbog situacije u Ukrajini primoran da proda svoj klub, a Serena i Luis su spremni da izdvoje na desetine miliona funti kako bi preuzeli klub sa ‘Stamford Bridža’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)


Martin Broton je već duže vreme skoncentrisan na kupovinu Čelsija, a nema sumnje da će mu u tom procesu znatno pomoći proslavljeni sportisti, koji bi da uđu u novu vlasničku strukturu engleskog kluba.

‘Skaj njuz’ ističe da bi čuveni vozač Formule 1 ‘igrao formalnu ulogu u Čelsijevim budućim naporima da promoviše različitost, jednakost i inkluziju’ ako Brotonova ponuda bude prihvaćena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter