0
Domaći fudbal

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SUPERLIGA SRBIJE: Radnički doživeo bolan poraz, Kolubara uspela da šokira četu Nenada Lalatovića!

Objavljeno: 21.04.22 u 17:23

Kragujevčanima ovaj poraz nije smeo da se dogodi.

Plej-aut Superlige Srbije uveliko traje, a fudbaleri Kolubare prave fenomenalne rezultate. Tako je bilo i danas, pošto su Lazarevčani uspeli da pobede Radnički 1923 na teškom gostovanju rezultatom 1:2.

Utakmica je počela nešto mirnijim tempom, u prvih 45 minuta nije bilo većih uzbuđenja, a jedinu priliku u tom delu igre imao je fudbaler gostujuće ekipe Janković, koji je sjajno šutirao, a gol domaćih sačuvala je prečka.

U drugih 45 minuta viđena su čak tri pogotka. Kolubara je povela u 50. minutu preko Radovanovića, da bi četa Nenada Lalatovića stigla do izjednačenja tek u 62. minutu kada je Trifunović nakon jednog centaršuta sjajno reagovao i lepim udarcem matirao protivničkog golmana.

Radost Radničkog nije dugo trajala, pošto je pobedonostni gol za Kolubaru postigao Stojanović svega četiri minuta kasnije. Lepo ga je uposlio Janković, a Stojanović je precizno šutirao i zatresao mrežu Kragujevčana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter