0
Tenis

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 23.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

SRBIN PROTIV SRBINA: Danas igraju Đoković i Kecmanović, evo kada izlaze na teren i gde možete da gledate njihov meč!

Objavljeno: 21.04.22 u 12:23

Prava poslastica za ljubitelje tenisa u glavnom gradu Srbije.

Publika u Beogradu jedva čeka današnji meč između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića, koji će odmeriti snage u četvrtfinalu Serbia Opena.

Njihov meč je treći po redu na centralnom terenu na Dorćolu, pa se očekuje da će ‘srpski derbi’ početi oko 16 časova. Oni koji ne budu mogli da uživo gledaju srpske tenisere, to će moći da urade preko TV-a, pošto je direktan prenos obezbedila televizija RTS.

Bio je ovo težak meč, ali srećan sam što sam ostao smiren. Nije mi bilo lako, dosta sam se mučio i nisam mogao da ga probijem, imali smo dosta „đuseva“, posebno na njegov servis. Ali dobro je da nismo ušli u treći set jer sada imam više vremena da odmorim – rekao je Kecmanović pred meč sa Novakom i potom dodao:

– Naučio sam da menjam stil igre u zavisnosti na kojoj podlozi igram, dosta smo radili na tome kako da gradim poene, na koji način da se krećem. Sve se poklopilo napokon, i dobro sada igram na šljaci iako nisam srećan kada su takmičenja na njoj.

Novak je imao samo reči hvale za svog današnjeg protivnika.

Mića je u formi života. U poslednja tri ili četiri meseca beleži najbolje rezultate u karijeri. Mlad je, perspektivan, ima sve mogućnosti da dođe do teniskog vrha. Ali neka sačeka malo, ne mora sutra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter