0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

DEMAR DEROZAN ‘SRUŠIO’ ŠAMPIONE: Brejk Čikaga za izjednačenje u seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.22 u 08:20

Uzbudljiv duel u Milvokiju!

Više od 17 hiljada navijača posmatralo je drugu utakmicu plej-of serije između Milvoki Baksa i Čikago Bulsa. Uspeli su gosti da ostvare brejk i savladaju aktuelne šampione NBA lige. Čikago je slavio sa 110:114 i tako izjednačio na 1:1 u pobedama.

Bulsi su bili bolji rival od samog starta meča. Na krilima neverovatnog Demara Derozana stekli su 14 poena prednosti pre odlaska na poluvreme. Milvoki se probudio u nastavku utakmice, ali to nije bilo dovoljno za veliki preokret. U slučaju da Čikago bude na istom nivou u nastavku serije, Milvoki očekuje težak posao.

Demar Derozan je postigao 41 poen, a na to je dodao učinak od sedam uhvaćenih lopti i četiri uspešna dodavanja. Pratio ga je Nikola Vučević sa 24 ubačena poena, 13 skokova i dve asistencije. Levin je dodao 20 poena.

U redovima poraženog sastava istakao se Janis Adetakumbo sa fantastičnim skorom od 33 poena, 18 uhvaćenih lopti i devet asistencija.

Naredni duel na programu je u subotu, a domaćin je Čikago u ‘Junajted Centru‘.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter