0
Košarka

FOTO: Philadelphia 76ers @sixers/ Twitter screenshot

BOSTON DUPLIRAO PREDNOST: Embid vodio Filadelfiju do novog trijumfa! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.22 u 08:51

Kamerunac pogodio za trijumf!

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Bruklin Netse sa 114:107 i tako duplirali prednost na 2:0 u trijumfima, u okviru prve faze plej-ofa NBA lige. Seltiksi su još jednom pokazali koliko kvalitetno igraju u ‘TD Garden‘ dvorani. Podrška 19 hiljada navijača nosila je domaćina do novog podviga.

Teško je u kratkom razmaku dva puta za redom savladali sjajne Netse. Bruklin je bolje otvorio utakmicu i stekao dvocifrenu prednost do odlaska na veliku pauzu. Probudio se domaćin po povratku na parket. Prvenstveno timskom igrom koja ih krasi tokom cele sezone, Seltiksi su stigli do preokreta.

Najbolji pojedinac u redovima domaćeg sastava bio je Džejlen Braun sa 22 poena, četiri skoka i šest asistencija. Tejtum je dodao 19 ubačenih poena, šest uhvaćenih lopti i 10 uspešnih dodavanja.

Očajno šutersko veče (4/17 iz igre) imao je Kevin Durent, ali to ga nije omelo da postane najefikasniji igrač svog tima. Kevin je postigao 27 poena, od toga čak 18 sa linije slobodnih bacanja. Brus Braun je ubacio 23 poena.

Džoel Embid predvodio je Filadelfiju do novog trijumf nad Torontom. 76-ersi sada vode sa 3:0, a pobedu im je dobeo sjajni Kamerunac pogotkom  za tri poena u produžetku. Utakmica je završena rezultatom 101:104.

Snažni centar je meč završio sa učinkom od 33 postignuta poena, 13 uhvaćenih lopti i dve asistencije.

Sa druge strane otpor je pružio Britanac, Anunobi, koji je postigao 26 poena, pet skokova i četiri uspešna dodavanja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter