0
Fudbal

FOTO: @_gabbyhowell/ Instagram screenshot

ATRAKTIVNA FUDBALERKA PROGOVORILA O SEKSISTIČKOM ZLOSTAVLJANJU: ‘Napale se na moje fotografije, a zatim me vređaju!’ (FOTO)

Objavljeno: 21.04.22 u 11:22

‘Fudbal i visoke štikle mogu da idu zajedno!’

Fudbalerka Saton Junajteda, Gabrijela Hauel, odlučila da javno govori o seksističkom zlostovljanju koje doživljava na društvenim mrežama, kako ističe zbog svog atraktivnog izgleda. Hauel nastupa za klub iz Regionalne ženske lige Londona, a takođe je i blogerka.

Njene fotografije na internetu privlače pažnju velikog broja ljudi. Ona smatra da mnogi navijači pričaju kako igra fudbal samo zbog toga što lepo izgleda. Gabrijelu na Instagramu prati 168 hiljada ljudi.

-To je problem sa ženskim fudbalom. Verujem da igračice biraju zbog izgleda, a ne zbog kvaliteta – kazala je Gabrijela u razgovoru za engleske medije i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели G A B R I E L L A L I L Y (@_gabbyhowell)

-Fudbal i visoke štikle mogu da idu zajedno. Muškarci se napale na moje fotografije, a zatim pišu kako je sramota to što radim na društvenim mrežama i tagujem klub. Devojke moraju da imaju tvrdu kožu, biće dosta onih koji vas ne vole. To sebi stalno ponavljam kada vidim sve komentare – zaključila je Hauel.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели G A B R I E L L A L I L Y (@_gabbyhowell)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter