0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic ULEB Euroleague Crvena Zvezda - Panathinaikos 4.11.2021. evroliga, Beograd,Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA GOSTUJE U ČAČKU: Radonjić želi trijumf!

Objavljeno: 20.04.22 u 14:22

Novi izazov za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon važne pobede u jednom od derbija regionalne lige u Podgorici, kojom su obezbedili prvo mesto na tabeli pred doigravanje, odigraće još dve zaostale utakmice protiv Borca i Igokee.

Ti mečevi nakon pobede u Podgorici, nemaju nikakav rezultatski značaj za ekipu Crvene zvezde koja je tokom vrlo komplikovanog kalendara, igranja Evrolige, Kovida, povreda, pokazala kvalitet i osigurala prednost domaćeg terena.

Meč protiv Borca koji je trebalo da se odigra početkom aprila odložen je zbog izmene termina i naknadno odigrane utakmice crveno-belih u Kaunasu.

U prvom meču ove sezone u regionalnoj ligi, crveno-beli su slavili rezultatom 109:62,a tim iz Čačka ovoga puta je domaćin u svojoj dvorani kraj Morave u utakmici koja počinje u sredu od 19 časova.

Pred utakmicu oglasio se šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić.

-Idemo na gostovanje u Čačak koji je košarkaški gradi u halu u kojoj će Borac imati podršku svojih navijača. I pored činjenice da smo ostvarili prvi cilj i osigurali prvo mesto na tabeli pred plej-of, želimo da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo dve pobede u poslednja dva meča protiv Borca i Igokee u subotu u Beogradu – istakao je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter