0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic i Zarko Lazetic Superliga Srbije, Super Liga Crvena Zvezda - Metalac Beograd, Srbija 3.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘TSC IGRA SAMO ZA SEBE I NIKO NAS NE INTERESUJE’: Žarko Lazetić više nego jasan uoči duela sa Zvezdom!

Objavljeno: 20.04.22 u 11:50

Lazetić ‘bez dlake na jeziku’!

Fudbaleri TSC-a se danas sastaju sa ekipom Crvene zvezde u okviru druge runde plej-ofa Superlige Srbije. Prethodnih dana se pričalo o tome kako će Partizan podeliti premije fudbalerima TSC-a ako ‘otkinu’ bodove Crvenoj zvezdi, ali ništa od toga nije zvanično. U razgovoru za Sport Klub – Žarko Lazetić je rekao:

‘Odmah da se zna – TSC igra samo za sebe i niko nas, u ovom trenutku, ne interesuje. Poštujemo sve, ali imamo i naše ambicije, želju da izborimo plasman u Evropu. Opšta je procena – četvrto mesto garantovaće kvalifikacije za Ligu konferencije – pokušaćemo u šest poslednjih utakmica da se tu i smestimo. Imamo jake rivale na tom putu, Voždovac sa odličnim trenerom, uvek opasan niški Radnički, Vojvodinu..’ – zaključio je on.

Duel je na programu od 18.30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter