0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SVETSKA RVAČKA FEDERACIJA POHVALILA PRIPREME ZA ORGANIZACIJU SENIORSKOG SVETSKOG PRVENSTVA U BEOGRADU: „Organizovanje seniorskog Svetskog prvenstva izuzetno je značajan događaj za našu zemlju!“

Objavljeno: 20.04.22 u 21:07

Rvački savez Srbije ugostio je u Beogradu stručnu inspekciju Svetske rvačke Federacije (UWW). Cilj posete bila je provera svih tehničkih, logističkih i organizacionih segmenata povodom organizovanja prvog seniorskog Svetskog prvenstva u rvanju u našoj zemlji koje će se održati od 10. do 18. septembra u Štark Areni.

FOTO: RSS

„Organizovanje seniorskog Svetskog prvenstva izuzetno je značajan događaj za našu zemlju, za naš grad, a posebno za rvanje kao sport. Veoma sam ponosan jer je ovo potvrda kvalitetnog i posvećenog rada Rvačkog saveza Srbije Predstavnicima UWW-a detaljno smo predstavili plan i svaki nivo organizacije i programa i zaista sam zadovoljan njihovim reakcijama i konstruktivnim predlozima. Prvenstvo se organizuje na najvišim svetskom nivou u skladu sa standardima ovako velikog takmičenja. Pored fantastičnih borbi rvača, očekuje nas i atraktivan muzički i zabavni program i bogat sadržaj u kojem će i rvači i posetioci moći da uživaju“ – izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

FOTO: RSS

„Želeo bih da pohvalim pripreme koje sprovodi Rvački savez Srbije, njihovu motivisanost i spremnost, kao i ceo tim koji je izuzetno stručan i profesionalan. Srbija može da parira zemljama iz sveta kako po uslovima za treniranje koje je obezbedila rvačima, tako i kada je u pitanju organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva. Srećan sam kada vidim koliki napredak je ostvarilo rvanje u proteklih par godina, kao i na saradnju Srbije sa UWW-om. Radujem se spektaklu koji nas očekuje u septembru – izjavio je Nenad Lalović, predsednik Svetske rvačke Federacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter