0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - Glasgow Rangers, UEFA Europa League, Liga Evrope, Beograd, Srbija 17.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN: ‘Fantastični – Znali smo šta je cilj!’

Objavljeno: 20.04.22 u 22:27

Ima i razloga da bude zadovoljan!

Savladali su fudbaleri Crvene zvezde ekipu TSC-a rezultatom 4:0 na gostujućem terenu u okviru drugog kola plej-ofa Superlige, a ponosan na svoje izabranike posle još jedne pobede bio je Dejan Stanković.

‘Bili smo konkretni i direktni, a ovo su utakmice gde nema popravnog. Od početka smo igrali kako smo se dogovorili i ne bih ja tu mešao derbi, jer znamo šta je naš cilj. Ovo je utakmica manje i korak bliže cilju, a momci su bili fantastični – skidam im kapu i čestitam od srca. Zahvaljujem se i crveno-beloj porodici koja je bila mnogobrojna na tribinama stadiona u Bačkoj Topoli. Ovo jeste teško gostovanje, ali kada imaš ovoliko publike pored sebe, onda se osećaš kao da je to domaći teren. Sada idemo da proslavimo Vaskrs sa našim porodicama’ – počeo je Stanković.

FOTO: Starsport

O tome koliko je Ivanić nezamenjiv u timu Mistera, govori činjenica da je jedini fudbaler koji je odigrao svaku utakmicu ove sezone – 48.

Drago mi je zbog Ivanića i het-trika, jer je on neko ko nikad ne odustaje. Imao je momenat iscrpljenosti, jer je odigrao mnogo utakmica ove sezone, ali kad treba i kad je momenat – Ivanić je pravi. Čestitam mu, kao i svima – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter