3
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PROLETER I RADNIK NESLAVNO U NOVOM SADU: Remi bez golova u senci podrške Mitoševiću! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.22 u 18:06

Loš fudbal, ali lep gest!

Fudbaleri Proletera i Radnika iz Surdulice su odigrali bez golova, i tako drugu nedelju za redom osudili stadion Karađorđe na jako loš fudbal sa mnogo prekida igre, jer su u prošlom kolu Vojvodina i Napredak odigrali takođe nesadržajan meč sa preko 50 prekršaja. Ipak za razliku od bombe Novice Maksimovića koja je tada obeležila meč, danas nismo videli ni to.

FOTO: FK Proleter

Ipak u centru pažnje je ostao gest obe ekipe koje su na teren izašle sa majicama koje na sebi imaju natpis „Vuče uz tebe smo“, koje su svojevrsna podrška veznom fudbaleru Radnika iz Surdulice koji je u prošlom kolu doživeo prelom noge na meču sa Radničkim iz Kragujevca.

Radnik je sada prvi u plej-aut zoni, dok je Proleter na šestoj poziciji, koja mu obezbeđuje baraž za opstanak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. Ugasili ste proleter bagro danas sam bio na stadionu i gledao ovo je katastrofa za klub kao sto je proleter dosla bagra i ugasila ga Brukaaaa gde je Kuzmanovic ??? Kulub ste prepustili bitangama da se pitaju .Piiiii piii

    0
    0
    Odgovori
    • Kuzmanovic je pobegao odavano,spazio je s skim ima posla i covek je jednostavano nestao.Covek je fudbalska legenda i verovatmo su ga izigrali kao i sve do sada. Kazu pravda je spora ali dostizna od najavljenog napda na evropu do ispadanja iz lige.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter