0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-John Millman (AUS) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 20.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

OVO JE DEFINITIVNO MIŠINA GODINA: Kecmanoviću dva seta i više od dva sata dovoljna za žilavog Milmana!

Objavljeno: 20.04.22 u 16:58

Nastavlja sjajnu formu!

Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisao je Džona Milmana iz Australije u dva seta, ali nakon dva sata i 13 minuta igre, i tako obezbedio sebi peto vezano četvrtfinale. Rezultat po setovima iznosio je 6:4, 7:6, a meč je okarakterisala ogromna borba na obe strane.

Kecmanović je u prvom setu rano, već u trećem gemu, došao do brejka, koji nije ispuštao do kraja. Pretio je još jednom da oduzme servis rivalu, ali ipak jedan brejk je bio dovoljan za osiguravanje prvog seta. U nastavku su obojica na samom startu razmenili po brejk, potom se meč pretvorio u rovovsku borbu. Jedina brejk-lopta je viđena u devetom gemu na servis Milmana, ali je odbranjena pa se otišlo u taj-brejk. Tamo je Miša bio koncentrisaniji i slavio u dva seta.

Najbolji srpski teniser u ovoj godini ide u četvrtfinalu na boljeg iz duela Laslo Đere i Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter