0
Košarka

FOTO: Twitter/@PelicansNBA

OGROMNO IZNENAĐENJE U ARIZONI: Pelikansi okrenuli Sanse i izjednačili seriju, povreda Bukera! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 08:47

Ne da se Nju Orleans!

Jedno od najvećih iznenađenja u dosadašnjem toku plej-ofa jeste trijumf Nju Orleans Pelikansa nad Finiks Sansima. Rezultat meča je bio 114:125, a užasno drugo poluvreme je krunisano nažalost povredom Devina Bukera koji je napustio duel zbog povrede zadnje lože.

On je i pored toga dao oroman doprinosm i do tada je upisao 31 poen za svega 25 minuta na parkeetu. Osim njega, kod Sansa su se istakli Kris Pol sa 17 poena, uz14 asistencija, Mikal Bridžes sa 19 poena , te Diandre Ejton sa 10 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Pelikanse, koji su bili deveti u ligaškom delu, predvodio je odlični Brendon Ingram sa 37 poena, 11 skokova i devet asistencija, dok je Jonas Valančunas zabeležio 10 poena , 13 skokova i 3 asistencije. Si Džej Mekolum je takođe bio sajajan sa 23 poena , uz 8 skokova i 9 asistencija. Herb Džons dodao je 14, a Leri Nens 13 poena. Sledeći meč se igra u Luizijani 23.04.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter