0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGNJEN DOBRIĆ: ‘Čačak je oduvek grad košarke! Želimo da odigramo dobro i pobedimo!’

Objavljeno: 20.04.22 u 15:48

Zvezdu do kraja regularnog dela ABA lige očekuju još dva izazova!

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon važne pobede u jednom od derbija regionalne lige u Podgorici, kojom su obezbedili prvo mesto na tabeli pred doigravanje, odigraće još dve zaostale utakmice protiv Borca i Igokee.

Susret protiv ekipe iz Čačka planiran je još za početak aprila, ali je odložen zbog izmene termina zaostale utakmice Evrolige između Zvezde i Žalgirisa.

U prvom meču aktuelne sezone u ABA ligi, crveno-beli su slavili rezultatom 109:62,a tim iz Čačka ovoga puta je domaćin u svojoj dvorani kraj Morave u utakmici koja počinje u sredu od 19 časova.

Utiske uoči meča izneo je košarkaš crveno-belih, Ognjen Dobrić.

-Sledi meč sa Borcem u Čačku, u hali i gradu gde je oduvek košarkaška atmosfera. Jesmo pobedom u Podgorici ostvarili primarni cilj i obezbedili prvo mesto pred plej-of i prednost domaćeg terena, ali želimo da odigramo dobru utakmicu u dvorani Borca i predstavimo se na najbolji mogući način,a to je borbeno sa dosta energije protiv domaćina koji u ovoj završnici ima i svoju računicu i želi još bolji plasman na tabeli – rekao je Dobrić.

Poslednji meč pred pauzu koja će trajati čak do 18.05 kada startuje plej-of, Crvena zvezda igra u subotu od 13 časova protiv Igokee. U prvoj plej-of fazi igraju timovi od 3-6 mesta (te utakmice igraju se početkom maja), Crvena zvezda se kao prvoplasirana priključuje takmičenju uz prednost domaćeg terena od polufinala gde će dočekati pobednika dvomeča Cedevita Olimpije i Igokee.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter