0
Košarka

FOTO: Screenshot

MEMFIS SE REVANŠIRAO MINESOTI: Odlični Morent vodio Grizlise do izjednačenja u seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 09:13

Memfis izjednačio!

U drugom meču prve runde plej-ofa zapadne konferencije NBA lige Minesota je na gostujućem parketu izgubila od Memfisa rezultatom 124:96, pa je tako sada rezultat u seriji 1:1. Bilo je neizvesno samo u prvoj deonici, ali je nakon toga domaćin pokazao zašto je drugoplasirani tim zapada, pa je razlika išla u nekoliko navrata i na preko 30 poena, a užasan šut Timbervulvsa samo je doprineo porazu.

U ekipi drugog nosioca Dža Morent je vukao Grizlije sa 23 poena, devet skokova i osam asistencija, Dezmon Bejn i Džeret Džekson Jr. su dodali po 16, 17, Brendon Klark, Zijare Vilimans i Egzavijer Tilman su doprineli sa po 13 poena.

Najviše se kod Timbervulvsa istakao Entoni Edvards, koji je meč završio sa 20 poena i šest skokova. Karl Entoni Tauns je takođe bio solidan sa 15 poena i 11 uvaćenih lopti,, a 11 DiAnđelo Rasel. Sledeći meč se igra u Mineapolisu 22.04.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter