0
Evrokupovi

Fudbal, Santjago Bernabeu trofej.Real Madrid Vs. Partizan.osé María Gutiérrez Guti.Madrid, 12.05.2007..foto: Srdjan Stevanovic

GUTI: ‘Ramos zna da je napravio grešku, mogao je da završi karijeru u Realu!’

Objavljeno: 20.04.22 u 12:47

Legendarni Španac smatra da je defanzivac doneo pogrešnu odluku!

Nekadašnji kapiten Real Madrida, Serhio Ramos, napustio je prestonicu Španije prethodne godine i kao slobodan igrač pojačao redove Pari Sen Žermena. Od 2005. godine bio je član kraljevskog kluba, ali nije uspeo da dogovori nastavak saradnje sa predsednikom kluba, Florentinom Perezom.

Nije Ramos mnogo igrao od dolaska u Pariz. Učestale povrede odvojile su Serhia od terena. Defanzivac je pod ugovorom do 2023. godine, a još uvek nije poznato da li će dobiti ponudu za nastavak saradnje.

Bivši saigrač Serhia Ramosa, legendarni Guti, smatra da je štoper napravio grešku kada je napustio stadion ‘Santijago Bernabeu‘.

Ramos zna da je napravio grešku tokom pregovora sa Realom o novom ugovoru. Mislio je da će mu, s obzirom na karijeru i sve što je uradio, Florentino Perez ispuniti sve želje. Ipak, nije shvatio da je predsednik kluba iznad svih. U principu, kad se dostignu određene godine, u Realu se ugovori produžavaju samo na godinu dana. Serhio to nije želeo. On je prava legenda kluba i verovatno je imao pravo da se ponaša tako, ali Perez to nije smatrao ispravnim. Mogao je Serhio da završi karijeru u Realu, međutim, nije prihvatio tu ponudu. Nažalost, izašao je na zadnja vrata –  kazao je Guti za ‘El Čiringito‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter