0
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Mihailo Ristic (L) celebrate scoring the goal with the Srdjan Vujaklija Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EVROPSKI VELIKAN KVARI PLANOVE ZVEZDI? PORTUGALCI TVRDE: Benfika želi reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 20.04.22 u 15:20

Orlovi stupili u kontakt sa Ristićem!

Reprezentativac Srbije, Mihajlo Ristić, na kraju aktuelne sezone postaje slobodan igrač. Srbinu ističe ugovor sa Monpeljeom, a sjajnim partijama u Francuskoj skrenuo je pažnju mnogih klubova. Poznato je da je Olimpik Marsej već pokazao interesovanje, a kako tvrdi portugalski ‘Rekord‘, Benfika želi Ristića u svojim redovima!

Dugo se na ‘Marakani‘ priča u povratku Ristića u Zvezdu, klub u kojem je ponikao. Navijači priželjkuju njegov dolazak, ali Benfika očigledno želi da pokvari taj posao.

Popularni Orlovi navodno su već stupili u kontakt sa Mihailom. Iz portugalskog velikana očekuju da Ristić bude zamena za Španca, Aleksa Grimalda. On je ušao u završnu godinu ugovora, pa Benfika traži priliku da zaradi na njegovom transferu.

Mihailo je u dosadašnjem delu karijere nastupao za Crvenu zvezdu, Krasnodar, Spartu iz Praga i Monpelje. Za francuski klub je zabeležio 96 nastupa, postigao je tri gola i šest asistencija. Dugu su trajali pregovori o nastavku saradnje, ali do dogovora očigledno nije došlo.

Benfika uvek ima velike ambicije, a Ristića vide kao idealnu opciju u timu koji naredne sezone treba da vrati titulu u vitrine najtrofejnijeg kluba kada je reč o portugalskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter