0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

CRVENA ZVEZDA JE PREJAKA ZA SUPERLIGU: Crveno-beli demolirali TSC u gostima, het-trik Mirka Ivanića! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.22 u 17:47

Ubedljiv trijumf!

Fudbaleri Crvene zvezde su u Bačkoj Topoli savladali ekipu TSC-a sa ubedljivih 4:0 i tako se privremeno odlepili na pet bodova od večitog rivala. Bili su bolji gosti ceo meč, izašli su ofanzivno i dominirali ceo tok utakmice, a Mihajlo Banjac, vezista domaćih, pokazao je zašto će naredno leto biti vrela tema letnje pijace.

Napadala je Zvezda od samog starta, par solidnih prilika imao je Milan Pavkov, ali je do gola stigla nakon 15 minuta igre, kada je Aleksandar Katai sjajno probio po levoj strani i u samom petercu pronašao Mirka Ivanića kome nije bilo teško da pošalje loptu u nebranjenu mrežu.

Otišla je Crvena zvezda sa minimalnom prednošću na odmor i pore sjajne igre i konstante inicijative, pa se situacija nije promenila ni u nastavku. Crveno-beli su čekali na drugi pogodak dvadeset minuta. Ponovo je strelac Mirko Ivanić koji je nakon maestralnog proigravanja Kange šutirao u bliži ugao gola koji brani Filipović i stigao do svog drugog pogotka u Bačkoj Topoli.

Potom nekoliko minuta kasnije pravo malo-remek delo Mirka Ivanića, koji se sjajno zagradio i okrenuo čuvara, zatim jako šutirao i pogodio suprotne rašlje i rešio pitanje pobednika. Potom je do četvrtog gola mogao Ivanić, ali na centaršut Kataija njegov udarac glavom odbranio je čuvar mreže domaćih Filipović, da bi se Ben našao na pravom mestu i povećao prednost Zvezde i postavio konalan rezultat.

Zvezda je ovom pobedom osnažila prvo mesto, i sada beži pet bodova Partizanu uz meč više, dok je TSC četvrti sa dva boda više od pratilaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter