1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

‘SRPSKI FUDBAL NEĆE OZDRAVITI NA PIĆINIJU, FALKU I NATHU’: Kosanović razočaran onim što je video u subotu, pogledajte šta misli o Erakoviću kog svi hvale u poslednje vreme!

Objavljeno: 19.04.22 u 12:24

‘Večiti rivali’ ponovo nisu opravdali očekivanja.

U vikendu za nama po 167. put sastali su se fudbaleri Crvene zvezde i Partizana. Meč je završen bez golova, a utisak je da ni ovaj derbi nije opravdao očekivanja.

Ulog je bio ogroman, pa možda zbog toga nije viđena preterana fudbalska lepota, a proslavljeni trener Milorad Kosanović rekao je da večitim rivalima ne bi trebalo da se daje toliko na značaju.

novembar 23.2019.. Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije Zvezda (credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Milorad Kosanovic

Zašto bismo davali značaj utakmici između Zvezde i Partizana? Samo se o njima piše, kao da čine nešto kapitalno za srpski fudbal, a reprezentativca nemaju. Nijednog. Mene interesuju naši i zašto ih nema. Prodaju ih u 19, neretko i godinu ranije. Fudbalski neodgojene, nezavršene. I kad stopirani u razvoju odu u inostranstvo niko o njima ne vodi računa. Tamo kupuju sve živo, kao ovde Zvezda, pa ko prođe. Ubrzo se vraćaju u našu ligu, igraju kako igraju. Bolje ne mogu, ha-ha… Identično i stranci. Otud u meni nema optimizma – kazao je Kosanović u razgovoru za ‘Sportski žurnal’.

Kosanović je prokomentarisao strance koji igraju za Zvezdu i Partizan.

Srpski fudbal neće ozdraviti na Pićiniju, Falku, Nathu… Zato i ne vredi komentarisati derbi s tri udarca ka golu. S obe strane, od dva najbolja kluba u zemlji!? A hoće da igraju Ligu šampiona.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 16.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

I posle ovog derbija, u prvi plan je iskočio mladi Strahinja Eraković, kog su pohvalili Dejan Stanković i Zvezdan Terzić.

– Momka već smeštaju u izlog prodaje radi, umesto da edukuju. Pohvale zaslužuje, ali daleko je od reprezentativnog igrača. Prisetimo se Brage, Rendžersa… Polako, vremena ima za trgovinu.

Najveću šansu na pomenutom meču imao je Nikola Terzić u prvom poluvremenu.

Dečku je lopta odskočila visoko, da je valjano obučen: stegao bi je prema dole i pogodio okvir gola. Mada, drvlje i kamenje nije zaslužio. Ponajmanje pogrdan epitet tragičara derbija. Talentovan je, naigraće se vrhunskog fudbala – tvrdi popularni ‘Kosan’.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
1 Komentara
  1. Uvek sam se pitao koji ste vi bedni sajtovi kada dajete prostora pljuvacima, koji crni Kosanovic ne trezni se. On spada u onu grupu ljudi kada vise ne mogu da kresu smrdi im ribica.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter