0
Košarka

(190912) -- DONGGUAN, Sept. 12, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the classification games 5-8 between the United States and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 12, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

PODRŠKA JOKIĆU: ‘Razumem ga, ali mora to da prevazidje!’

Objavljeno: 19.04.22 u 20:17

Srpski internacionalac ima veliku podršku!

Denver Nagetsi izgubili su i drugi duel u okviru prve runde plej-ofa. Voriorsi su ponovo bili bolji, a nekoliko minuta pre kraja samog duela, isključen je Nikola Jokić, jer je glasno negodovao kod sudija. Nakon meča, trener Denvera – Majk Meloun je rekao:

‘Rekao sam Nikoli da razumem to što je frustriran. Ja mislim da je fauliran i on misli da je fauliran, ali mora da pronađe način da prevaziđe te stvari. Previše nam je važan da bi utakmice gledao iz svlačionice. Takođe, on kao lider mora da pokaže saigračima da je mentalno jak i da može da pronađe način da se izbori sa svim tim stvarima. Isto kao Demarkus. On nema lošu nameru, ali mora da bude mentalno jači. Kada nam stvari ne idu kako treba mi gubimo strpljenje, pa gubimo i utakmice. Tako je bilo i večeras.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter