0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROVIĆ JE IGRAČ ZA LIGU ŠAMPIONA: Mitrogol ima 40 i još broji, sezona ugravirana u istoriju! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 22:38

Strašan napadač!

Fudbaler Fulama su na Krejven Kotidžu savladali ekipu Preston Nort Enda sa 3:0 i tako potvrdili da su i više nego zasluženo novi član Premijer lige. Ceo meč su domaći bili bolji, koristili su šanse, a naravno da je najbolji pojedinac na meču bio Aleksandar Mitrović sa gotovo perfektnim performansom.

Prvi gol je Mitrović postigao već u devetom minutu, da bi njegov saigrač Fabio Karvaljo duplirao prednost domaćina deset pre kraja poluvremena. Svega par minuta kasnije Mitrović je postigao i svoj 40. gol u ovosezonskom izdanju Čempionšipa, a do njega je došlo nakon izgubljene lopte gostiju na svojoj polovini, domaćin se munjevito transformisao i nakon sjajne akcije Mitrović je na prvu matirao golmana Iversena.

 

Ovom pobedom Fulam se približio i tituli drugog po snazi ranga takmičenja u Engleskoj, imaju devet bodova više od drugoplasiranog Bormuta, a Preston je 15. podjednako daleko od plej-ofa ali i zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter