0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LFC

LIVERPUL JE U OVOM MOMENTU KLASA ZA JUNAJTED: Redsi i drugi put u sezoni preslišali največeg rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 22:55

Sve se vidi na terenu.

Navijači Liverpula su veći deo ovog veka gledali u leđa najvećem rivalu sa Ostrva, čak su i svedočili tome da ih je Junajted prestigao po broju titula. Ipak stvari se menjaju, a Redsi su večeras na Enfildu nadigrali Mančester u svakom smislu i slavili sa ubedljivih 4:0, ostavši tako potpuno u trci za titulu.

Na meču sedmom minutu se odigrao neverovatan gest navijača Liverpula posvećen Kristijanu Ronaldu koji možete pogledati OVDE.

Prednost domaćinu doneo je Luis Dijaz već u petom minutu, da bi u 22. Mohamed Salah duplirao prednost za svoj tim. Nemoć Junajteda se nastavila i u nastavku, pa je treći put njihova odbrana kapitulirala u 69. minutu, ovaj put je strelac bio Sadio Mane, a pet minuta pre kraja Salah je postigao svoj drugi pogodak i postavio konačan rezultat.

Liverpul je ovim trijumfom prestigao gradskog rivala Junajteda, Siti, i imaju dva boda više od Građana uz meč više, dok je Mančester tri boda iza Totenhema koji je na poslednjem mestu koje vodi u Ligu Šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter