1
ATP

FOTO: STARSPORT

‘KRALJ ŠLJAKE’ SE VRAĆA: Nadal na terenu prvi put posle mesec dana, fanovi su oduševljeni – ‘Kao da sam prvi put nagazio na zemlju!’ (FOTO)

Objavljeno: 19.04.22 u 11:24

Veliki povratak legendarnog Španca.

Posle mesec dana pauze, španski teniser Rafael Nadal počeo je da trenira, što je oduševilo njegove fanove i ljubitelje tenisa širom sveta.

Podsetimo, Nadal je poslednji meč odigrao u Indijan Velsu, kada je posle susreta sa Tejlorom Fricom kazao da oseća veliki bol u predelu rebara, i da će zbog toga morati da propusti neke turnire.

Posle četiri nedelje tokom kojih nisam imao dodir sa terenom, odradio sam lagani trening. Osećaj je kao da sam prvi put zgazio na zemlju – rekao je španski as.


Naredni Masters u Madridu na programu je od 2. do 8. maja, pa nam ostaje da vidimo da li će ‘kralj šljake’ biti spreman za taj izazov.

0
0

1 Komentara

  1. Nova poboljsana verzija dope cini cuda.
    Osecas se ko preporodjen, imas osecaj da lebdis, da uopste ne dodirujes tlo kad hodas a o snazi da i ne govorimo. Protivnici cuvajte se, ja sam opet onaj stari napumpani prevarant.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter