0
Fudbal

FOTO. Twitter/Screenshot

KORISTILI SU SEKIRE, MAČETE I ŠIPKE: Masovna tuča u Hrvatskoj, huligani Dinama i Hajduka napravili haos koji je uznemirio tamošnju javnost! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 14:54

Slična situacija se desila u Beogradu pre nekoliko dana.

U subotu se u glavnom gradu Srbije dogodila masovna tuča navijača Crvene zvezde i Partizana, a sada se gotovo ista situacija desila u Hrvatskoj.

Naime, kod Vinkovaca, potpukli su se navijači Dinama iz Zagreba i Hajduka iz Splita, a jedna osoba iz automobila je svojim mobilnim telefonom snimila žestok sukob dve grupe huligana.

U sukobu pristalica hrvatskih ekipa, akteri tuče su koristili sekire i palice, što se može videti na snimku koji je zgrozio tamošnju javnost.

– Možemo da potvrdimo sukob, istraga je u toku i nakon nje ćemo da objavimo više informacija – poručio je Dragoslav Živković, portparol Policijske Uprave Vukovarsko-srijemske.


U žestokom obračunu huligana učestvovalo je oko 30 pripadnika Torcide iz Splita koji su spremili mačete, sekire i slične stvari kao i 40 članova ekipe ‘Bad blue boys‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter