0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Inter

INTER JE TRENUTNO KONKRETNIJI TIM: Trojka Neroazura u mreži Rosonera, prvi finalista Kupa poznat! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 23:21

Tek će biti vrelo!

Ekipa Intera je na Đuzepe Meaci savldala gradskog rivala Milan rezultatom 3:0 i tako identičnim ukupnim rezultatom overila kartu za finale Kupa Italije. Rosoneri su na ovom meču imali više od igre, više loptu  u nogama i više šansi, ali ipak ubojiti pred golom su bili nominalni domaćini koji su na kraju izborili, ispostavlja se, rutinsku pobedu.

Prednost za Neroazure je doneo Lautaro Martinez već u petom minutu, da bi isti fudbaler pet minuta pred kraj poluvremena duplirao prednost Intera. Napadao je Milan u nastavku, imali su nekoliko sjajnih prilika, ali Handanović je bio na daleko višem nivou od kolege na drugom kraju terena. Konačan rezultat postavlja Gosens deset minuta pre poslednjeg zvižduka.

Inter osim borbe za Skudeto sada može do duple krune, a u finalu će igrati boljeg iz duela Fiorentine i Juventusa, s tim da Stara dama ima minimalnu prednost stečenu u Firenci.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter