0
Fudbal

FOTO: camila_angelo_oficial/Instagram

HULK JE DEO LJUBAVNOG TROUGLA: Razveo se od žene, pa uplovio u ljubavnu vezu sa njenom rođakom koja mu je sada rodila ćerkicu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.22 u 14:23

Razveo se od supruge posle 12 godina da bi potom uplovio u novu romansu sa njenom rođakom.

Proslavljeni brazilski fudbaler Hulk mnogo puta je tokom karijere privlačio pažnju na sebe zbog dešavanja na terenu, a sada je otišao korak dalje, pa se našao u centru jednog skandala koji nema veze sa fudbalom.

Mnogi su mu predviđali veliku karijeru, a činjenica je da je mogao mnogo više da postigne da je malo pametnije donosio neke odluke ali on nije uspevao da smiri svoju ‘ludu glavu’.

Što se tiče privatnog života, Hulk je 12 godina bio u braku sa Iran Anđelo sa kojom ima troje dece, ali je pre dve godine uhvaćen u prevari, zbog čega se razveo nedugo posle toga.


Da stvar bude još gora, čuveni Brazilac je trenutno sa sestričinom svoje bivše supruge, koja mu je rodila ćerkicu Zaju.

– Laž i izdaja su kao noževi. Režu meso, teraju nas da krvarimo i umiremo iznutra. Za one koji veruju u boga, ta smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkriveno laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala bogu na još jednom oslobođenju – rekla je Iran Anđelo, bivša Hulkova supruga.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter