0
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Ivanovic ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘VERUJEMO DA MOŽEMO DA POBEDIMO ZVEZDU’: Mogu li Čačani uz pomoć navijača da šokiraju crveno-bele?

Objavljeno: 18.04.22 u 12:53

U odloženom meču 25. kola ABA lige košarkaši Borca će na svom parketu ugostiti starog znanca, ekipu Crvene zvezde a meč je na programu u sredu od 19 časova.

Duel sa Beograđanima dolazi Borcu nakon teškog gostovanja u Ljubljani, gde je poražen od Cedevite Olimpije (83:80).

Đorđe V. Ćurčić, mladi prvotimac Borca, kaže da se tim dobro pokazao u prestonici Slovenije.

Utisci sa meča u Ljubljani su značajno bolji nego sa prethodnih. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najboljim ekipama u ligi i da im pružamo otpor do samog kraja utakmice. Na kraju nismo imali dovoljno snage i sreće da prelomimo susret u svoju korist – smatra Ćurčić.

Novu priliku da se pokaže u najboljem svetlu Borac će imati u sredu u večernjim satima, kada će izaći na megdan timu Dejana Radonjića.

U sredu nas očekuje utakmica protiv ekipe koja je obezbedila prvo mesto u regularnom delu sezona. Svi znamo kakav je to tim. U svom rosteru ima odlične igrače, ali to je nama dodatni motiv da se borimo, pa da probamo da u svom gradu upišemo novu pobedu – rekao je mladi košarkaš.

Zbog toga će pomoć Čačana biti zlata vredna.

– Pozvao bih publiku da dođe u halu u što većem broju i da nas podrži. Uz silnu pomoć Čačana verujemo da možemo do iznenađenja protiv favorizovane Crvene zvezde – završio je Đorđe V. Ćurčić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter