0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@dcfcofficial

RUNI MOŽE DA BUDE NAJPONOSNIJI U ENGLESKOJ: Nije uspeo da sačuva Derbi, ali je dao primer svima ostalima!

Objavljeno: 18.04.22 u 22:34

Vejne Runi, svaka Vam čast! 

Fudbaleri Derbi Kauntija poraženi su od Kvins Park Rendžersa minimalnim rezultatom i tako, uz bod koji je Reding danas osvojio i zvanično ispali u treći rang ostrvstog fudbala. Da podsetimo, Derbiju je u toku sezone oduzet 21 bod, pa bi da nisu kažnjeni završili daleko iznad opasne zone. Trener Ovnova Vejn Runi je istakao koliko je ponosan na tim.

„Osećaj je veoma čudan. Sve kroz šta smo prošli kao grupa, igrači, stručni štab, navijači… Razvoj tima i igrača kao pojedinaca bio je pozitivan i ima mnogo toga što je dobro“, nastavio je Runi.

„Nikada nisam video da navijači tako reaguju kada neki tim ispadne iz lige. Podrška koju smo dobijali tokom cele sezone je bila neverovatna. Tužni smo i razočarani, osećanja su pomešana, ali glavno je ponos!“.

Tvrdi da je budućnost neizvesna.

„Počeli smo da podižemo ovaj klub, ali moramo da prihvatimo ono što se dogodilo. Promene će morati da budu brze, kao i prilagođavanje. Znamo gde želimo da budemo sledeće sezone i želimo što brže da se vratimo“.

I za kraj o planovima za nastavak karijere.

„Rekao sam da želim da ostanem, videli ste šta ovo znači navijačima, ovo je poseban klub, veliki klub i svi smo ponosni što smo ovde. I želim da budem tu, biću srećan da pomognem da se vratimo. Platili smo cenu za ono što je ostalo iza prethodnih vlasnika. To nije greška igrača, trenera, moja, plaćamo za ono što se desilo ranije“, zaključio je Runi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter