0
Košarka

Nikola Jokic Friendly basketball game Serbia - Lithuania 10.8.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) litvanija srb ija

‘RAZBESNEO SE I VRAĆA SE SA OSVETOM’: Grin oprezan pred naredni meč sa Denverom, očekuje da će Jokić ovog puta ‘eksplodirati’!

Objavljeno: 18.04.22 u 15:24

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su u Oklendu tim Denver Nagetsa rezultatom 123:107 i tako poveli u plej-of seriji.

Držali su meč gosti u egalu manje-više celo prvo poluvreme, ali krajem tog dela igre su domaći polako počeli da dodaju gas. Kada na to dodamo i 16 pogođenih trojki ‘ratnika’, nije bilo mnogo prostora za iznenađenje.

Drejmond Grin je u toj utakmici postigao 12 poena, i tako imao veliku ulogu u pobedi svog tima. Američki košarkaš je u razgovoru za tamošnje medije govorio o Nikoli Jokiću.

– On je i dalje imao 25 poena. Ne možeš tako lako zaključati sjajnog igrača. On je MVP NBA lige sa razlogom i moguće je da će opet dobiti tu nagradu – kazao je Drejmond o Jokiću.


Očekuje Grin da će srpski centar sa više energije odigrati naredni meč.

– Osećam da će doći i pokušati da mi ubaci 40 poena uz 15 skokova i 15 asistencija. Razbesneo se i vraća se sa osvetom – kaže Grin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter