0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

NBA SE OGLASILA: Jokić u završnoj fazi MVP trke, liga objavila sa kim se trka za odbranu trona

Objavljeno: 18.04.22 u 08:24

Oglasili su se iz takmičenja.

Nikola Jokić je definitivno u trci za ovosezonsko MVP priznanje NBA lige. Na spsisku od poslednja tri imena u najužem izboru se pored Srbina nalaze i Džoel Embid i Janis Adetokumbo. Tokom sezone su najveće šanse davane upravo Somborcu, a sada ostaje da se vidi da li će uspeti da odbrani laskavo priznanje.

Takođe, objavljeni su kandidati i za ostale nagrade. Za nagradu defanzivca sezone se takmiče Mikal Bridžis iz Finiksa, Markus Smart iz Bostona i Rudi Gober iz Jute. U konkurenciji trenera su preostali Tejlor Dženkins iz Memfisa, Monti Vilijams iz Finiksa i Erik Spolstra iz Majamija.

Za nagradu za igrača sa najvećim napretkom se nadmeću Dža Morent iz Memfisa, Darius Garland iz Klivlenda i Dežunte Marej iz San Antonija. Za ‘rukija’ godine konkurišu Kejd Kaningem iz Detroita, Skoti Barns iz Toronta i Evan Mobli iz Klivlenda, a za ‘najboljeg šestog igrača’ lige Kevin Lav (Klivlend), Tajler Hiro (Majami) i Kem Džonson (Finiks).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter