0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen liga, sezona 2011/12.OFK Beograd vs. Rad.Head coach Slavko Petrovic.Belgrade, 11.09.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NASTAVLJA SE ‘TRENERSKA VRTEŠKA’: Spartak raskinuo ugovor sa Vučkovićem, pa na njegovo mesto doveo trenera koji zadnjih 10 godina nije radio u Srbiji!

Objavljeno: 18.04.22 u 10:51

Promena na klupi Spartaka.

Doskorašnji trener Spartaka Ždrepčeve krvi Nebojša Vučković raskinuo je ugovor sa klubom, a na njegovo mesto došao je Slavko Petrović. Ovakva odluka je donešena posle poraza od Novog Pazara, u 31. kolu Superlige Srbije.

Iskusni strateg Slavko Petrović vraća se u srpski fudbal posle jedne decenije. On je ranije sedeo na klupi Borca iz Čačka, Rada, a takođe je sa velikim uspehom predvodio i klubove iz Bosne i Hercegovine, kao što su Željezničar, Radnik iz Bijeljine, Slobodu iz Tuzle i sarajevski Olimpik.

Fudbal, Jelen Super liga, sezona 2011/12.Crvena Zvezda VS. Borac (Cacak).Head coach Slavko Petrovic.Belgrade, 24.03.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Petrović je dobio jasan zadatak, a to je da što pre stabilizije ekipu i vrati je na pobednički kolosek. Vredi pomenuti da je 63-godišnji stručnjak PRO licencu stekao u Nemačkoj, gde je takođe radio, pošto je vodio Fortunu iz Dizeldorfa, Karl Cajs Jenu, Manhajm i Darmštad 98.

Nebojša Vučković nije se proslavio na klupi Spartaka, on je na devet utakmica upisao samo jednu pobedu, dva puta remizirao i čak šest izgubio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter