0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialASRoma

EL ŠARAVI UGASIO SNOVE NAPOLITANCIMA O TITULI: Maradona utišan u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.22 u 21:50

Posustaju polako!

Fudbaleri Napolija su na stadionu Dijego Armando Maradona remizirali sa Romom 1:1 i tako sve više počeli da zaostaju u šampionskoj trci za Skudeto. Meč je bio poprilično ujednačen, obe ekipe su imale svoje šanse, a golman Napolitanaca, Aleks Meret, je imao sjajnu partiju i najzaslužniji je za samo jednu kapitulaciju odbrane Napolija.

Domaći su poveli već u 10. minutu nakon što je VAR presudio u njihovu korist, i dodelio im jedanaesterac. Sa bele tačke je Lorenco Insinje bio precizan i doneo prednost svom timu. Izdržali su gotovo osamdeset minuta da ne kapituliraju defanzivci Napolija, ali je u prvom minutu nadoknade Stefan El Šaravi utišao Maradonu i odneo bod u Rim.

Ovaj remi dosta udaljava Napoli od liderske pozicije, jer ukoliko Inter pobedi zaostajaće čak pet bodova za Neroazurima, dok je Roma ovim remijem napravila važan korak u borbi za Ligu Evrope.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter