0
Evroliga

FOTO: Starsport

DŽIKIĆ SPREMAN ZA PUT U ANDORU: „Ne znam u kom sastavu ćemo igrati, obećavam da ćemo dati sve od sebe“!

Objavljeno: 18.04.22 u 17:49

Aleksandar Džikić pred meč sa Andorom!

Gostuju košarkaši Budućnosti ekipi Andore u prvoj rundi nokaut faze Evrokupa, a strateg plavo-belih Aleksandar Džikić napominje da će gledati u svoje dvorište, te da ne zna u kakvom će sastavu izaći na teren. Podsećamo, protiv Crvene zvezde u rosteru nije bilo Suada Šehovića, Kendrika Perija, Edina Atića, a do kraja sezone je izgubljen i Vili Rid.

“Gledamo u naše dvorište. Problemi Andore nas ne zanimaju, jer mi imamo probleme koje mi moramo da rešimo. Iza nas je zahtevan meč protiv Crvene zvezde, a sada nas čeka jako težak meč protiv Andore, iako mnogi očekuju da to neće biti tako, jer ekipa iz Španije ne blista u domaćem šampionatu” rekao je Aleksandar Džikić, pa nastavio:

“Zaista ne znam u kom sastavu ćemo igrati protiv Andore. Bićemo jači za jednog ili dva igrača, ali je zaista zahtevan posao pred lekarskim timom. Uz naporan put, očekuje nas silno motivisan rival, koji će upravo u duelu protiv nas, nastojati da se iskupi za loše rezultate u šampionatu, najavi bolji period”.

Sam se nadovezao Džikić, bez pitanja novinara.:

“Andora je tipična ekipa iz Španije. Igra izuzetno brzo i agresivno, nastoji da nemetne igru u tranziciji, imaju odličnu bekovsku liniju, a lideri tima su Hana, Mekintajer, a pored njih dvojice, Andora ima još dosta, zaista dobrih momaka. U ovom momentu me najviše brine u kom sastavu ćemo izaći na parket, sa druge strane, bez obzira na sastav tima, mogu da obećam da ćemo kao i u dosadašnjem delu sezone, dati sve od sebe, od prvog do poslednjeg minuta. Da li će to biti dovoljno da stignemo do dragocene pobede, ostaje da se vidi”, zaključio je trener Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter