0
Košarka

FOTO: Twitter/@memgrizz

VUKOVI POKORILI GRIZLIJE U MEMFISU: Edvards predvodio Minesotu u Tenesiju!

Objavljeno: 17.04.22 u 08:43

Brejk Vukova!

U prvom meču prve runde plej-ofa zapadne konferencije NBA lige Minesota je na gostujućem parketu pobedila Memfis rezultatom 117:130. Izuzetno je tim sa severa SAD talentovan, možda će mu trebati još malo vremena da sazri, ali sirovog talenta ne fali, a to su na svojoj koži osetili takođe mladi Grizliji, a gosti su gotovo ceo tok meča vodili.

Najviše se kod Timbervulvsa istakao Entoni Edvards, koji je meč završio sa 36 poena i šest asistencija. Karl Entoni Tauns je takođe bio odličan sa 29 poena i 13 uvaćenih lopti, Malik Bizli je dodao 23, Džejden MekDenijels 15 poena i sedam skokova, dok su po deset poena ubacili Patrik Beverli i DiAnđelo Rasel.

Kod drugog nosioca Dža Morent je vukao Grizlije sa 32 poena i osam asistencija, Dilion Bruks je dodao 24, Dezmon Bejn 17, Brendon Klark 13 poena i 12 skokova, dok je Džeret Džekson Jr. poslednji dvocifren sa 12 poena i čak sedam blokada.

Naredni meč se igra 20.04. u 02:30 časova ujutru.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter