0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/fkkolubara.1919

STANIVUKOVIĆ ZAČARAO MREŽU KOLUBARE: Filipović sa dva gola za TV špice presudio Metalcu!

Objavljeno: 17.04.22 u 19:29

Sjajni golovi u Lazarevcu!

Fudbaleri Kolubare iz Lazarevca su na svom stadionu savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 2:0. Bili su zeleno-crni bolji rival, sve do isključenja fudbalera domaćih u završnici prvog dela. U nastavku je gost krenuo u potpunu ofanzivu na gol domaćih, ali Dejan Stanivuković je pokazao apsolutnu magiju i sačuvao mrežu netaknutom.

Što se pogodaka tiče, oni su remek delo Miloša Filipovića, najpre je vezni fudbaler kluba iz Lazarevca doneo prednost svom timu u 33. minutu, da bi duplirao vođstvo svega pet minuta kasnije. Istina, nije sigurno da li je Filipović šutirao ili pokušao da pronađe saigrača u sredini, ali svakako je kreirao pravu majstoriju.

Kolubara sada mirno može da spava, imaju čak šest bodova više od Radničkog koji je prvi ispod crte za baraž, dok je Metalac nova poslednjeplasirana ekipa u ligi nakon pobede Novog Pazara u Subotici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter