0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@KKBuducnostVOLI

SRAMOTAN BANER VARVARA NAIŠAO NA REKACIJU RADONJIĆA: Za bolesnike iz Podgorice Radonjić imao komentar! (FOTO)

Objavljeno: 17.04.22 u 12:14

Zaista sramotni transparent!

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su dobili Budućnost u njihovoj Morači rezultatom 76:80 i tako nakon četiri godine slavili u Podgorici. Ipak, ono što je bilo daleko upečatljivije od igre koju su plavo-beli pružili jeste užasno degutantan baner Varvara koji predstavlja Čovića, Radonjića i Ivanovića bez odeće. Šta se dešavalo na slici to sami prosudite, a Dejan Radonjić je gospodski sve to prokomentarisao.

– Pitanje je više za njega (Nikolu Ivanovića) kako je. Vrlo specifična situacija i za mene kao trenera, normalno. Što se toga tiče, topli zec je već bio. Tako je, kako je. A njemu je prva situacija baš na ovom nivou i nije prijatno naravno. Nije prijatno. Šta god da smo napravili, a napravili smo dosta dobrog, ali eto. Slabo vidim na daljinu, pa ne mogu da vidim. Mišići? Ne mogu da procenim da sam to ja, to su mi rekli u svlačionici – rekao je Radonjić.

Takođe sa sajtu crongorskih Vijesti se našao tekst koji osuđuje vređanje najtrofejnijeg trenera podgoričana ikada, kao i nekoga ko im je bio ključni igrač pola poslednje decenije.

– Nažalost, večeras se otišlo i korak dalje, jer su najvatreniji navijači Budućnosti pripremili uvredljiv transparent i pogrdnim rečima vređali najuspešnijeg trenera i najboljeg igrača u novijoj istoriji kluba.

Heroji su, po ko zna koji put u Crnoj Gori, završili u blatu.

A oni koji su crtali taj i pisali još neke transparente, po hiljaditi put su pokazali kakve su moralne gromade – navedeno je u  tekstu na sajtu Vijesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter